AĞRI / PATNOS - Armutlu İlkokulu

Armutlu İlkokulu

.
Adres
ARMUTLU KÖYÜ ARMUTLU KÜME EVLERİ ARMUTLU ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 17 PATNOS / AĞRI
Vizyon
Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim-Tam Gün
Başlama Saati: 08.30 Bitiş Saati: 14.30
KALORİFER + SOBA
Lojman
1 - Okul lojmanı, kalmaya müsaittir. İki öğretmen rahar bir şekilde konaklayabilir.
Ulaşım
Okula ilçeden gelen bir servis bulunmamaktadır. Öğretmenler kendi araçlarıyla geliş gidiş yapmaktadır. Gidiş geliş yapmak istemeyen öğretmen lojmanı da kullanabilmektedir. Köyden ilçeye giden bir köy minübüsü de bulunmamaktadır. Okul servisi, köy servisi yoktur. Okulumuza atanan öğretmenler lojmanda kalmaktadır.
Yok.
İlçeye uzaklık 45 km. İl´e uzaklık 120 km.